Wysłany: 2015-05-20, 12:23 Program rabatowy dla klubowiczów - Kraków A. Łyko.
Właśnie jestem po rozmowie z Szefem serwisu i mamy (klub) stały rabat. Chętni, którzy będą z niego chcieli skorzystać muszą mi przesłać odpowiednie dane na pw w celu stworzenia rabatowej bazy danych klubowiczów.
Szczegółowe dane podam wieczorem.
Będzie jeszcze jeden program ale to jak będę wiedzial/miał konkretne informacje.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2015-05-20, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
Po rozmowie z Szefem serwisu Panem Januszem Podlasko, doszliśmy do wniosku, że nie będziemy wymyślać żadnych haseł itd, tylko stworzymy taką "bazę klubowiczów z automatycznym rabatem".
Rabat jest stały i wynosi 10%. W przypadku większej ilości klubowiczów będziemy ten rabat jeszcze renegocjować.
Dane proszę o przesłanie na PW, a ja po sporządzeniu listy przekażę Panu Januszowi.
Oczywiście dane są tylko na potrzeby bazy rabatu i każdy, kto prześle dane wyraża zgodę na umieszczenie w ww bazie. Żeby się nikt nie czepił.
1. Osoby, które serwisują autka u A. Łyko proszę o podanie nr rej. samochodów i nazwiska właścicieli. Zostanie to zaznaczone w kartotece i rabat przydzielany będzie automatycznie.
2. W przypadku nowych klientów z klubu będą potrzebne dane:
- imię i nazwisko /lub dane firmy/,
- adres ,
- adres e-mail.
- nr telefonu,
- VIN samochodu,
- nr rejestracyjny auta.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2015-05-20, 15:52, w całości zmieniany 1 raz
Szkoda, że się to pojawiło, jak już nie mam gwarancji (nie muszę robić przeglądów w ASO). Nie podejrzewam, żeby te rabaty przebiły ceny usług poza ASO, więc chyba nie skorzystam.
1. Osoby, które serwisują autka u A. Łyko proszę o podanie nr rej. samochodów i nazwiska właścicieli. Zostanie to zaznaczone w kartotece i rabat przydzielany będzie automatycznie.
- adres ,
- adres e-mail.
- nr telefonu,
- VIN samochodu,
- nr rejestracyjny auta.
Marka: Toyota
Model: GR Yaris
Silnik: 1.6
Rocznik: 2021
Wysłany: 2017-09-21, 14:38
Marek1603 napisał/a:
Wyżej napisane.
- adres ,
- adres e-mail.
- nr telefonu,
- VIN samochodu,
- nr rejestracyjny auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum