Przebieg trochę niski jak na 6 lat.
Może ktoś ma jakiekolwiek opinie o tym dealerze? Może ktoś kupował u nich samochód?
Wiem, że dealer nie powinien kombinować z samochodami ale życie jest jakie jest i takie klocki się zdarzają.
Pojadę je pewnie obejrzeć... no co zwrócić uwagę przy tym roczniku, przebiegu?
Sprzedawał mojego sedana po spotkaniu z rowem jako "po lekkiej stłuczce w salonie". Zdjęcia do odgrzebania gdzieś na forum.
znajomy mi właśnie to potwierdził, że sprzedają też samochody "niedokładnie" opisane ;)
samochody mają dwa...fakt na fotkach jest jedna sztuka..
jeden miał robiony tył... zderzak, lampa wymieniana, drugi nie ma nic w bazie
w bazie widać te samochody do 2013
ehhh i znowu mam zagwózdkę czy nie dołożyć 14 tys. i kupić nowego MCV...
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 85 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3746 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-05-12, 12:00
Jeśli możesz sobie pozwolić to jak najbardziej kupuj nowy. Jeśli zależy Ci na niskich kosztach to 1.2 16V z samodzielnie dołożoną instalacją LPG będzie Cie kosztował w granicach 10 PLN za 100 km przy obecnych cenach LPG (1.4 za litr !!!!) - masz kilka lat gwarancji , cztery poduszki zamiast jednej, na pokładzie ESP , zdecydowanie fajniejsze wnętrze. A tu możesz wpakować się na czteroletnią minę z Bóg wie jakim przebiegiem ....
Zależy czego potrzebujesz - mimo mylącej nazwy to są zupełnie różne typy aut. Jeżeli szukasz miejsca w środku, to oryginalny MCV jest nie do pobicia, natomiast poza tą cechą nowy MCV na pewno będzie pod wieloma względami dużo lepszy.
W sumie to do samochodów podchodzę od pewnego czasu bardzo praktycznie.. samochód ma być w miarę prosty, tani w eksploatacji i komfort na poziomie.... klima, elektryka, centralny...
Aż tak obszernego samochodu jak MCV I nie muszę mieć koniecznie...ale jak się trafi jakieś w miarę rozsądne i zadbane auto to czemu nie...
A co pochodzenia i prawdziwości ofert, to dzisiaj i na nowe trzeba uważać.
To może jednak najpierw przejedź się w ogóle MCV I generacji... (;
taki jest plan :) a komforcie pisząc, miałem na myśli... klimę, centralny i szyby elektryczne, te trzy sprawy to na dzisiejszy dzień "bajery" których wymagam jako minimum.
Marek1603 napisał/a:
Możesz równie dobrze poczekać, aż ktoś z forum będzie wymieniał.
tak, przeglądam giełdę, w sumie nie mam ciśnienia aby już to auto mieć
Ostatnio zmieniony przez zachowania 2016-05-12, 17:18, w całości zmieniany 1 raz
Czytając forum można sobie taką założyć i wcale nie być zarejestrowanym.
Nie ma naklejek więc niepełnoprawna klubowa.
Drugie. Jakby była forumowa, to by było tutaj ogłoszenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum