Z tych trzech pojazdów najmniej mile wspominam Passata.
Kapryśny, żrący olej silnik, sypiące się czujniki, wieczne błędy VAG'a, zawieszenie wymagające inwestycji, za duży jak dla mnie...
Podjęliśmy z moją ukochaną decyzję: Auto ma być nowe, najlepiej hatchback, przestronne, z klimatyzacją i czujnikami parkowania. W 75% do dojazdów do pracy - około 20 km dziennie, co jakiś czas wyjazd poza miasto, około 120 km.
W grę wchodziła Nowa Skoda Fabia 1.0 60 lub 75 KM oraz Dacia Sandero 1.2 75 KM.
Wygrała Dacia!!! Cena niższa o około 7 tys od Fabii, poza tym wyższa, ze wszystkimi bajerami i po prostu ładniejsza
Na początku maja złożyłem zamówienie na Dacię Sandero 1.2 16V 75KM w wersji Laureate.
To będzie mój pierwszy samochód, który będę posiadać od nowości.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Słyszałem też, że Dacia ma fabrykę w Maroko.
Ciekawe czy tam także produkowany jest model Sandero i czy jest różnica w wykonaniu pojazdów z tych dwóch fabryk? Zakładam, że nie.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum