Wysłany: 2016-09-25, 20:39 Zmiany w istniejącym zamówieniu
Cześć,
Czy orientuje się ktoś czy można robić zmiany w istniejącym zamówieniu? Zamówiłem swoją Lodzię 2 tygodnie temu i ma być produkowana w listopadzie - teraz sobie myślę, że przydały by mi się elektrycznie sterowane lusterka z tyłu (po tym jak córcia zaczyna się korbką bawić...:-(). Ktoś kiedyś miał podobne doświadczenie i wie czy można coś dodać do istniejącego zamówienia czy też jest ono anulowane i tworzy się nowe? Nie chciałbym jeszcze dłużej musieć czekać...:-(
Marka: Renault
Model: Thalia
Silnik: 1,5 dCi
Rocznik: 2005 Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Sty 2013 Posty: 326 Skąd: Katowice
Wysłany: 2016-09-25, 21:04
Najprościej spytać w tym salonie w którym zamawiałeś auto (być może, jeśli samochód ma być produkowany dopiero w listopadzie, to będzie można uzupełnić zamówienie o tą opcję).
Do pewnego momentu można, ale nie jest to żaden określony czas - zależy bowiem od tego, kiedy auto faktycznie zostanie przeniesione listy zamówionych do kolejki produkcyjnej, na co wpływ ma wiele czynników (np wybrana wersja czy obłożenie fabryki).
Kontaktuj się ze sprzedawcą, powinien mieć w miarę na bieżąco wgląd na stan Twojego zamówienia - i na pewno ułatwi Ci wydanie trochę dodatkowych pieniędzy (;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum