O co chodzi tym, którzy nadają że wszystko jest ok - za chińskiego boga nie wiem.
Jak zwykle wkładasz na silę w usta swoim dyskutantom słowa i myśli, których nigdy nie wypowiedzieli.
Nie podejrzewam Cię, że masz "naście" lat, ale wypadałoby w końcu "wydorośleć" a nie zachowywać się jak rozwydrzony gówniarz w piaskownicy. Naprawdę nie spotkałem jeszcze takiego "bufona" - na chińskiego boga nie potrafię tego pojąć
_________________ enjoy the silence
Ostatnio zmieniony przez laisar 2016-01-16, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014
Wysłany: 2016-01-13, 18:14
gregorisan napisał/a:
Jak zwykle ...
Kolejny co chce sobie popyskować?
To jest forum o samochodach, więc bądź łaskaw skupić się na gadaniu o samochodach.
Twoje wymysły z ocenami grupowiczów zostaw sobie do własnej rozważań, tutaj nie jest miejsce na tego typu wynurzenia.
A jak nie masz nic do powiedzenia merytorycznego to po prostu MILCZ.
PLONK WARNING !!!!!
Ostatnio zmieniony przez Cav 2016-01-13, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Marka: w planach
Model: w planach
Silnik: w planach
Wysłany: 2016-01-13, 19:05
gregorisan napisał/a:
Nie podejrzewam Cię, że masz "naście" lat, ale wypadałoby w końcu "wydorośleć" a nie zachowywać się jak rozwydrzony gówniarz w piaskownicy. Naprawdę nie spotkałem jeszcze takiego "bufona" - na chińskiego boga nie potrafię tego pojąć
Nie wnikajac w roznice pogladow czy wiedzy finansowej, mysle, ze a) tego typu wypowiedzi nie wystawiaja autorowi najlepszej opini b) sa zdecydowanie ponizej poziomu tego forum i mam nadzieje, ze administratorzy zareaguja.
a) tego typu wypowiedzi nie wystawiaja autorowi najlepszej opini
Jak już chcesz oceniać to zrób to uczciwie.
ken-wawa napisał/a:
b) sa zdecydowanie ponizej poziomu tego forum i mam nadzieje, ze administratorzy zareaguja.
Nie mam z tym najmniejszego problemu - jeżeli administratorzy zdecydują się zareagować. Ale swoich słów nie cofnę bo uważam, że odzwierciedlają poziom kolegi Cav, który już niejednokrotnie zachowywał się niegodnie w stosunku do innych użytkowników forum.
Reakcja była i prośby też. Teraz czekamy spokojnie, aż kolega doda wszystkich do ignorowanych i nie będzie miał z kim prowadzić dyskusji. Idzie mu to coraz lepiej.
Reakcja była i prośby też. Teraz czekamy spokojnie, aż kolega doda wszystkich do ignorowanych i nie będzie miał z kim prowadzić dyskusji. Idzie mu to coraz lepiej.
Wysłany: 2016-01-15, 22:33
gregorisan napisał/a:
A co niektórzy z taką swobodą potrafią imputować innym nie swoje poglądy i jeszcze później stawiać się w "roli ofiary" nagonki - naprawdę mało eleganckie i dziecinne zachowanie.
Dość tych oszczerstw i kłamliwego odwracania kota ogonem.
Ostrzeżony byłeś, więc pretensje możesz mieć tylko do swojej niewyparzonej gęby.
PLONK !!!!!
Ostatnio zmieniony przez Cav 2016-01-15, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
forum andoird jest opanowane przez 12 letnie dzieci
Siłą tego forum jest właśnie cały ten nieporządek , te forum tętni życiem .
Też kiedyś myślałem że porządek jest lepszy ale przykład elektrody pokazuje że nie .
Są fora innych marek gdzie "ordnung muss sein "ale tam nikt nic nie pisze , a tu od 6 rano tętni życie towarzyskie.
To fascynujące że projekty ułożone przegrywają z chaotycznymi , jedyne wytłumaczenie jest taki że w bałaganie może wypowiedzieć się każdy na jakiekolwiek temat a samo uczestnictwo w życiu forum wymaga więcej zaangażowania co prowadzi do większej aktywności .
Siłą tego forum jest właśnie cały ten nieporządek , te forum tętni życiem .
Wyjąłeś mi to z ust Bo taka jest ludzka natura - jesteśmy "homo ludens"
Karenzo napisał/a:
Są fora innych marek gdzie "ordnung muss sein "ale tam nikt nic nie pisze , a tu od 6 rano tętni życie towarzyskie.
Zalogowałem się kilka dni temu na forum Renault Clio - przywitałem...i cisza...a tutaj jest miła atmosfera ( poza rzadkimi wyjątkami - co nie ukrywam, że ostatnio i z "mojego powodu").
_________________ enjoy the silence
Ostatnio zmieniony przez gregorisan 2016-01-16, 11:07, w całości zmieniany 2 razy
Denerwują mnie tylko osobiste spory na publicznym forum.
Bo takie posty albo się pomija, albo ogląda z odpowiednim nastawieniem
To tak, jakby patrzeć na bójkę pod remizą. Z tą różnicą, że tutaj nikt nie traci zębów - co najwyżej można dostać "plonka".
Admini wkraczają dopiero kiedy pojawia się jakieś prawdziwe zagrożenie, np. tematy polityczne.
Wysłany: 2016-01-16, 17:42
malygabrys napisał/a:
Nie przejmuj się jak nie będzie miał z kim pisać to cię ODPLONKUJE.
Mylisz się, takie coś nie działa.
Próbowałem tak parę razy, ale rezultaty były słabe, bo pyskacze są niereformowalni.
Nie dość, że w 99% wątków w których biorą udział nic nie wnoszą merytorycznie (więc ich obecność w kiblu nie stanowi żadnej straty), to pyskują przy każdej nadarzającej się okazji, z nawet jak jej nie ma, to sami ją kreują.
Nie ma sensu robić w taki sposób śmietnika na grupie i uczestniczyć w takich pyskówach, dużo prościej wszystkich chętnych do takowych procederów poplonkować i masz spokój.
Tak więc wyciąganie g... z kibla nie ma sensu - niech siedzi gdzie jego miejsce.
Ostatnio zmieniony przez Cav 2016-01-16, 17:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum