Cześć!
Mam na imię Bartek. Od września zacząłem pracę na stanowisku sprzedawcy w Grupie Pietrzak w salonie Renault w Świętochłowicach (woj. śląskie), jednocześnie działam również w salonie Dacii.
W temacie obu marek jestem raczkujący, ale cały czas się uczę, dlatego pojawiam się tutaj, bo nikt inny nie wie o tych autach tak dużo jak użytkownicy. Nie mogę obiecać, że będę superaktywnym forumowiczem, raczej pomyszkuję sobie i poczytam, czasem popytam. W miarę jak moja wiedza i doświadczenie się rozwiną, będę mógł również pomagać.
Oczywiście nie muszę mówić, że gdyby ktoś był zainteresowany nowym autem z grupy, tj. Dacia / Renault, to serdecznie zapraszam do kontaktu pod numerem i adresem ze stopki!
Chętnie również zajrzę z nowymi modelami na jakieś lokalne zloty i spoty, jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko.
Serdecznie pozdrawiam,
Bartek Stąporek :)
_________________ Bartłomiej Stąporek
Dział Sprzedaży
tel. 515-472-022
Autoryzowany dealer Renault i Dacia
Pietrzak Sp. Z o.o.
Ul. Bytomska 39
41-600 Świętochłowice
No to masz okazję w najbliższą niedzielę mamy spota w Mysłowicach, tutaj
Czasami chłopaki od was przyjeżdżają ale z renówkami. Może teraz i dacie będą odwiedzać.
Przypomnę tylko o obowiązujących zasadach na forum.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2016-10-06, 15:46, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum