Wysłany: 2017-06-10, 22:08 kontrolki na tablicy czerwonia i pomaranczowa :)
w czwartek miałem awarię ;) zapaliła mi sie kontrolka czerwona ze mam zatrzymac auto i nim niejezdzić czyli laweta :( hmm troszk emnie zdziwko chapło. oczywiście do instrukcji sie nie zastosowałem. po jakims czasie pokazała mi sie dodatkowo kontrolka oczyszczania spalin pomarańczowa ciągła zapaliła, hmm 2 kontrolki to przesrane myslę, ale ze człek myslący jestem to nie serwis tylko trzeba autko przegonic, i dac mu odpocząc :) i tak też zrobiłem wszystko do normy wróciło po przejechaniu 50 km :) ale w serwisie by mnie skasowali za to , albo kazali jeszcze cześci wymienić :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 58 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2955 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2017-06-10, 22:21
Czyli FAP.
Duzo jezdzisz po miescie?
Do przegonienia dacki potrzebna ci drogz 10-20 km i nie wstawiac w pi..e, bo to tylko wiecej sadzy, tylko 2000 obrotow bieg obojetny i jechac spokojnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum