Wysłany: 2016-11-03, 20:34 Logan ze skórzaną kierownicą i mieszkiem - co to za trim?
Witam,
Widzę takie na allegro zdjęcie w jednym z oferowanych pojazdów:
Widzę skórą (czy skóropodobną substancją) obszyte mieszek i kierownicę.
Dacia to Logan 1.6 16v, wg ogłoszenia 2007 rok. Na zdjęciach lakier metallic, obudowy luster w kolorze nadwozia, felga stalowa z kołpakiem i elektryczne szyby przód + klima.
Czy wg wiedzy tu obecnych, auto to seria, a jeśli tak, to jaka wersja wyposażenia? Czy te elementy (eko?)skórzane były jako opcja do Laureate?
Ja mam Laureate + fabryczną opcję skóry na kierownicy i drążku zmiany biegów i wygląda to podobnie (choć oczywiście sama kierownica jest zupełnie inna -- różne generacje).
Marka: Ford/Dacia
Model: Fiesta/Duster
Silnik: 1,4i LPG/ Blue dCi 115 4WD
Rocznik: 2013 Trend, GoldX/2020 Ptestige Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Mar 2014 Posty: 369 Skąd: KR
Wysłany: 2016-11-03, 21:29
Handlarz, upps przepraszam - profesjonalny sprzedawca używanych aut.
Pewnie po pół milionie kilometrów kiera się wytarła, a i lewarek nie jest też w idealnym stanie. Pokrywa schowka też jakaś taka dziwna. Dywany z przodu różne od tych z tyłu, które są podobne do wykładziny w bagażniku. Import raczej, bo w innych ogłoszeniach zaznacza kraj pochodzenia z Polski.
Aaaa może się mylę? W sumie nie znam się na Daciach
No i nie mam już cenników z tego czasu, więc wyposażenia nie porównam....
Szukaj raczej auta od właściciela, a nie pośrednika. Picowanie swoje kosztuje.
_________________ miała być Sandero Laureate tce, jest Fiesta mk7, no i Duster
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum