Wysłany: 2017-02-02, 12:09 Witam witam i o zdrowie pytam
Witam
Przemek moje imię mieszkam w Elblągu, pochodzę z Poznania w kwietniu pęknie 33 wiosen. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Daci Sandero rocznik 2010 z instalacją fabryczną LPG. wersja Darkline 5os
2 auto w karierze, wcześniej Matiz i byłem żywym uczestnikiem forum autokacik.pl :) pora na nowe auto i nowe forum :)
auto po pełnym serwisie, z udokumentoaną historią serwisową z 80k km na liczniku, pofakcie okazało się że nie działa klakson (domyślam się czytając wątek na forum że to ew. bezpiecznik, bo nie działa wogóle ani przy włączonych ani wyłączonych światłach) gdzie go szukać?
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
dziś przy okazji wymiany opon w zaprzyjaźnionym serwisie który prowadzi moja znajoma Panowie przyjrzeli się problemowi, okazała się winna kostka przyłączeniowa do samego klaksonu, ot po prostu była pęknięta i przez to nie było styku :)
btw. dzięki za miłe przywitanie i pomoc :)
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum