Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 


Poprzedni temat :: Następny temat
Sprzedam MediaNav i MediaNav Evo
Autor Wiadomość
robson330 


Marka: Renault
Model: Leguna
Silnik: 1.8
Dołączył: 31 Sie 2015
Posty: 38
Skąd: Legnica
Wysłany: 2017-08-08, 19:47   Sprzedam MediaNav i MediaNav Evo

Jak w temacie.
Mam MN1 za 350zł i MNE a 500zł. Uruchomiona kamera.
Nawki z kodem i nowymi mapam TT "uwolniona".
Evo z wgranym TMC na PL.
Mogę przypisać pod vin auta.
Info na PW
 
parcink 


Marka: Dacia
Model: Dokker
Silnik: 1,6 Sce
Rocznik: 2015
Wersja: Laureate 5 os.
Dołączył: 01 Kwi 2016
Posty: 49
Skąd: Kraków
Wysłany: 2017-08-12, 10:54   

Chyba masz przepchaną skrzynkę bo nie mogę wysłać PW. Pzdr
_________________

mobile: 796 91 04 91 biuro@freshexpert.pl
 
robson330 


Marka: Renault
Model: Leguna
Silnik: 1.8
Dołączył: 31 Sie 2015
Posty: 38
Skąd: Legnica
Wysłany: 2017-08-13, 21:30   

Skrzynka działa.
 
dudu$ 



Marka: Dacia
Model: Logan MCV II
Silnik: D4F 1.2 16v
Rocznik: 2014
Wersja: Ambiance
Wiek: 30
Dołączył: 21 Mar 2017
Posty: 154
Skąd: Ząbki
Wysłany: 2017-09-28, 18:43   

Cześć,

Powoli zastanawiam sie nad kupnem MV lub MV EVO do swojego logana. Powiedz mi czy masz ewentualnie jakieś na sprzedaż jeśli tak to jakie to sa koszta ? Działał GPS co muszę jeszcze dokupić i ile to kosztuje ? I najważniejsze jaka jest różnica miedzy MV i MV EVO ? Z góry dzięki za odpowiedź
 
mareckimarekk 


Marka: Dacia
Model: Dokker
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2015
Wersja: Laureate
Dołączył: 17 Gru 2015
Posty: 25
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-09-29, 10:18   

dudu$, Evo obsługuje TMC czyli zbiera informacje o zdarzeniach na drogach i nanosi je na trasę w nawigacji. Mam to i o dziwo nieźle działa.
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1,5 dCi 110KM
Rocznik: 2014
Wersja: Prestige
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 2525
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-09-29, 15:05   

Inne różnice poza TMC ( odbiornikiem sygnałów cyfrowych trafficu) jest o 10% szybszy procesor ale najważniejsze to 2 x więcej RAM-u czyli ogólnie szybsze działanie ( wyznaczanie tras) nawigacji .
_________________
Podoba Ci sie to co robię ?
Polub mnie na FB
www.facebook.com/mediapik/
 
robson330 


Marka: Renault
Model: Leguna
Silnik: 1.8
Dołączył: 31 Sie 2015
Posty: 38
Skąd: Legnica
Wysłany: 2017-09-29, 17:40   

dudu$ napisał/a:
Cześć,

Powoli zastanawiam sie nad kupnem MV lub MV EVO do swojego logana. Powiedz mi czy masz ewentualnie jakieś na sprzedaż jeśli tak to jakie to sa koszta ? Działał GPS co muszę jeszcze dokupić i ile to kosztuje ? I najważniejsze jaka jest różnica miedzy MV i MV EVO ? Z góry dzięki za odpowiedź

Cena jest w ogłoszeniu. Jeśli nie miałeś nawigacji to potrzebujesz antenę gps. Koszt ok. 30 zł.
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1,5 dCi 110KM
Rocznik: 2014
Wersja: Prestige
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 2525
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-09-29, 18:24   

robson330 napisał/a:
potrzebujesz antenę gps. Koszt ok. 30 zł.

Najważniejsze - antena GPS musi być z wtykiem fakra ( taki sam jak do anteny radiowej) ale w kolorze niebieskim. Te dostępne na portalu aukcyjnym są nawet lepsze niż fabryczne Renault
_________________
Podoba Ci sie to co robię ?
Polub mnie na FB
www.facebook.com/mediapik/
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1,5 dCi 110KM
Rocznik: 2014
Wersja: Prestige
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 2525
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-09-29, 18:24   

robson330 napisał/a:
potrzebujesz antenę gps. Koszt ok. 30 zł.

Najważniejsze - antena GPS musi być z wtykiem fakra ( taki sam jak do anteny radiowej) ale w kolorze niebieskim. Te dostępne na portalu aukcyjnym są nawet lepsze niż fabryczne Renault
_________________
Podoba Ci sie to co robię ?
Polub mnie na FB
www.facebook.com/mediapik/
 
sobol1976 
sobol1976


Marka: Dacia
Model: Sandero II
Silnik: TCe90
Rocznik: 2014
Wersja: Stepway2
Dołączył: 04 Cze 2013
Posty: 216
Skąd: Poznań
Wysłany: 2017-10-07, 09:47   

Gdzie ta antena powinna być zamontowana - za radiem we wnęce? Montaż na magnes?
 
quartzu 
quartzu


Marka: Chyba
Model: Lodgy 1.5 dCi
Silnik: będzie
Dołączył: 04 Paź 2017
Posty: 107
Skąd: Warmia
Wysłany: 2017-10-07, 09:54   

Na podszybiu. Na magnes. Ale jak chcesz to możesz dodatkowo użyć opasek, taśmy dwustronnej, kleju termicznego, taśmy izolacyjnej a nawet sznurka od snopowiązałki. :lol:
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne