Naoglądałem się różnych filmidłów z autami w rolach głównych ico widzim? Limuzyny spod znaku ,,S", ruszają z miejsca i hamują z piskiem opon / a gdzie te wszystkie ABS-y, EPS-y i inne ustrojstwa co mają temu zapobiegać ?, nasze rodzime policjanty i inne dedektywy non stop gadają przez komórki w czasie jazdy - a nam się podnosi mandaty za to samo, ech, szkoda gadać, no to na zdrowie
loganik- a jaka to byłaby atrakcja, gdyby te fury ruszały cichutko i statecznie? a jeśli chodzi o upartego to raczej jego trzasną te drzwi obrotowe. pozdr
Kurde, tak se myślę, jak im się blokują koła przy hamowaniu, choć mają rożne ABS-y, to może ja bym mógł ustawić jakąś opcję komputra, tak, aby mi nie blokowało kół choć nie mam ABS-a???
Kurde, tak se myślę, jak im się blokują koła przy hamowaniu, choć mają rożne ABS-y, to może ja bym mógł ustawić jakąś opcję komputra, tak, aby mi nie blokowało kół choć nie mam ABS-a???
czytałem, że abs w niektórych warunkach znacznie wydłuża hamowanie /np. pralka przed skrzyżowaniem/ u mnie przy normalnej jeżdzie jeszcze się nie włączył nigdy. a wiem, że działa, bo robiłem próbę. pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum