Witam, jak w temacie.
Poszukuję dobrego blacharza / lakiernika w okolicach Warszawy aby zlecić mu kilka drobnych prac: obtarcie drzwi bocznych, wymianę błotnika, poprawki malarskie po moich nieudanych pracach, itd.
Ewentualnie czy znacie jakiś dobry szrot z częściami zamiennymi - częściami zamiennymi karoserii do Dacii Logan I - w okolicach Warszawy gdzie mogę sobie zamówić poszczególne elementy karoserii ?
W warszawie jest strażacka ale na próżno tam szukać tak świeżych aut jak logan .
Na płochocińskiej obok kanałku żerańskiego jest mały złom .
Drzwi to może od thali by pasowały co by znacznie ułatwiło szukanie
Ostatnio zmieniony przez Fruxo 2017-01-06, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-01-06, 15:19
Polecam warsztat w Mińsku Mazowieckim. Warsztat niepozorny ale solidny i w stosunku do Warszawskich cen niedrogi. Sympatyczny właściciel, naprawy terminowe. Naprawiałem tam swoje sandero, lakierowałem dodatkowe spojlery.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum