Wysłany: 2017-12-16, 10:44 17.12.2017 Śladami Wierzb lub bunkry
Plan dwojaki albo a) Śladami Wierzb w mazowieckim albo b) bunkry i inne takie ustrojstwa. Zbieramy chętnych do zabawy w plenerze. Śladami Wierzb - http://www.slademwierzb.p...od-slad…/ - zabawa w podchody lub bunkry https://goo.gl/maps/wFzHi8hgg4F2 - zdobywanie twierdz poprzez frontalny atak pojazdami 😀. Jeżeli decydujemy się na plan Szyszki czyli wyrywanie Wierzb w celu zdobycia ukrytych w nich skarbów spotkanie o godzinie 9:00 w Sulejówku a jeżeli chcemy pobawić się zwiedzanie i penetrację obiektów militarnych to spotkanie o godzinie 9:00 w Wólce Radzymińskiej. Czekam na wasze propozycje i uwagi.
I Wierzby zaliczone, było nas sześcioro tzn. sześć pojazdów i 12-tu uczestników. Były dwa Pajero, jedna kijanka, jedna Łada, jedna Frontera i Duster. Nie obyło się bez ugrzęźnięć w błocie i wyciąganiu pojazdów, nomen omen najmocniejsze terenowo pojazdy tzn. Pajero miały najwięcej kłopotów, to właśnie je wyciągaliśmy, ale nikt nie żałował i już myślimy o następnym wyjeździe. Zapraszam wszystkich Dusterowców, warto przyjechać i nie warto obawiać się że Duster przy Pajero się nie sprawdzi, ja obaliłem ten mit i notabene jechałem jako pierwszy więc na mnie sprawdzano przejezdność i dałem radę. Nic nie urwałem niczego nie zepsułem a lakier oprócz okładów z błota nie ucierpiał.
10,10.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 103,01 KB
9,9,.jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 92,44 KB
8,8.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 129,12 KB
7,7.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 115,13 KB
6,6.jpg
Plik ściągnięto 28 raz(y) 140,54 KB
5,5.jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 115,75 KB
4,4.jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 128,03 KB
3,3.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 61,52 KB
2,2.jpg
Plik ściągnięto 30 raz(y) 130,46 KB
1,1.jpg
Plik ściągnięto 27 raz(y) 138,69 KB
Ostatnio zmieniony przez Żywiec 2017-12-18, 12:58, w całości zmieniany 2 razy
Czyli Duster daje radę. Szkoda, że taki kawał drogi.
O tak! za chwilę będą linki do filmików, będzie można zobaczyć przez co Duster przejeżdżał, co prawda nie zobaczymy na nich jak drakula daje sobie radę, bo to ja kręciłem, ale będzie można sobie wyobrazić że nie zawsze było lekko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum