Marka: Renault
Model: Megan IV, Clio 4, Captur, Laguna III
Silnik: 1.6 DCI
Wysłany: 2018-02-15, 23:09
Mam meganę iv na placu więc pytaj o co chcesz.
generalnie wgrywanie map przez toolboxa - cholernie długo
wpinasz usb do portu w aucie, czekasz minutę i potem wracasz na kompa gdzie po weryfikacji wrzucane są mapy na pendrive z ktorym wracasz do auta. Oczywiście zawartość w pełni widoczna plików aby podejrzeć przed włożeniem do auta - później są one usuwane.
z ciekawszych rzeczy to nie wystartuje urządzenie rlink 2 jeśli nie ma podpiętej anteny do nawigacji - czarny martwy ekran
Teoretycznie to wiem jak to działa . Ale chodzi mi o rzorysowanie rozpiskę złacz . Mam Ekran oraz jednostkę centralną . Ale nie wiem jak to wszystko ze sobą połączyć . Nie mam żadnego okablowania .
Jednostka centralna ma 3 złacza , 16 pin, 24 pin i 32 pin ( białe)
brązowe mini USB
czarne miniUSB
niebieskie miniUSB
antenowe fakra
białe FM
niebieski GPS
brązowe DAB
oliwkowe ???
Wyświetlacz
czarne 24 pin
siwe miniUSB
Z góry dziękuję i czekam.
A dlaczego - prosze spojrzeć na jeden z projektów nowego DD.
Wciąż jest montowany MN ale nowy będzie miał system wyglądający na MN ale wszystko wskazuje na to że będzie oparty jednak na R-Link2 z ekranem znacznie większym - dostosowanym duzo lepiej do miejsca w nowym DD2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum