witam, mam pytanie tydzień temu odkupiłem Duster-a i przy włączeniu media nav jest logo renault czy można jakoś zmienić logo na dacia i pytanie 2-e po sparowaniu telefonu z media nav i przy dzwonieniu rozmowę słychać w głośnikach ale mnie nie słychać, byłem w aso sprawdzili że nie ma mikrofonu chcieli mi coś dołożyć ze sandero jakieś kable sztukować do mikrofonu gdzie mogę kupić orginalny mikrofon i jak go podłączyć proszę o konkretne informacje dzięki pozdrawiam mario
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 57 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2951 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2018-02-27, 12:24
Po pierwsze to piszemy w odpowiednim dziale.
Logo mozna zmienic,ale musisz je uwolnic do tego trzeba wiedziec czy ppsiadasz MN czy MNEvolution i jakie posiada oprogramowanie. Tym samym mozesz wgrac nowe mapy.
Mikrofon najlepiej uzywka original: wszystkie dacki, clio 4, captur i chyba meganka. Potrzebujesz piny z starego zasilacza z kompa i wpinasz w kostke.
Poszukaj w dziale multimedia. Wszystko jest opisane na forum.
http://www.daciaklub.pl/f...pic.php?t=11245
Zobacz czy masz antene gps, bo widac ze radio ktos tak na pale dolozyl.
_________________ Rzeczy niemozliwe robie od reki, a na cuda trzeba dzien poczekac.
Ostatnio zmieniony przez shrek 2018-02-27, 12:29, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum