Wysłany: 2008-06-27, 20:12 Śląsk - kiedy drugie spotkanie ?
Na początku chciałem przeprosic, że mnie nie było na pierwszym spotkaniu.
To co, ustalamy termin drugiego spotkania ? Może jakiś grill :E ?
Miejsce jak zwykle nasz ukochany Muchowiec .
Termin do ustalenia .
Zapraszam wszystkich do wypicia czarnej, mocnej kawy .
_________________ Italjet Formula
50 ccm
12 lat
wciąż jeździ , ale czy zajechałbym do Rumunii ?
Dacia, Fiat i Tata - to nie samochody, to pasja
Ostatnio zmieniony przez Loganek 2008-06-27, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Loganek poczekaj troszkę tylko odbiorę moją nową MCV-kę. Jak dobrze pójdzie to za jakieś dwa tygodnie. Chociaż wstępnie można trochę odleglejszy termin ustalić. A co do tego grila to chyba lepiej nie na zlocie, bo nic z tego może nie wyjść jak ostatnio. Tylko pogadaliśmy, wymieniliśmy doświadczenia przy małej czarnej, chociaż intencje mieliśmy dobre tylko było nas za mało.
ja jestem chętny ale nie moge obiecać że termin który ustalimy akurat będzie mi pasował .... w połowie sierpnia robie sobie wyjazd nad morze wiec do tej pory jeżeli nie będe akurat gdzieś w górach to prawie każdy termin raczej będzie mi pasować...
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
pod koniec sierpnia to ja mam wakacje zaplanowane...
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
może teraz zorganizujmy w długi weekend sierpnia zlocik nie byłem na takim chetnie bym sie spotkał z innym iposiadaczami tak wspaniałych i bestsellerowych samochodzików , pisze sie ktos? pozdrawiam damian
Gość
Wysłany: 2008-07-22, 19:52
[
Przecież w sierpniu jedziemy do Łodzi [/quote] he, to ogólnopop;lski zlot? kiedy dokładnie? narze cały czas o takim czymś jak zlotj
Jest okazja żeby spotkać się w większym gronie a Łódź nie jest przecież daleko. Oczywiście na Muchowcu też możemy się spotkać byle nie w terminie zlotu w Łodzi.
Długi wekend to może zostawmy w spokoju bo każdy raczej wyjeżdża gdzieś. A co do zlotów to jacek ma rację. Ja się piszę tylko muszą mi chłopaki z Łodzi dać namiary na jakiś nocleg dla mojej familii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum