Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-06-28, 23:01 PIKNIK DACIA 2018 ?
Witam
Nie wiem, czy ja coś przegapiłem ale corocznie Dacia organizowała pikniki w salonach dla rodzin promujące aktualną ofertę pojazdów tej marki. W 2018 r coś się odbyło w okolicy maj-czerwiec ?
Były jakieś dni otwarte w związku z wprowadzeniem nowego dustera.
Przegapiłem coś, czy już daci wystarczy, że duster tak się sam świetnie sprzedaje, że nie ma sensu organizować tych spotkań w salonach ?
No ja byłem na pikniku Polska - Kolumbia z rodzinką teraz w niedziele. Wszystko dopisało oprócz wyniku Polskiej reprezentacji, ale nie wiem czy o to taki piknik Ci chodziło Link do informacji o pikniku
Czuję, że Dacia Polska (czy tam Renault) osiedli na laurach.
Auta sprzedają się jak ciepłe bułeczki..Nikogo nie trzeba namawiać na Dacię..Nawet w TV już dawno ich reklamy nie widziałem...
Czyli po co wydawać kasę na promowanie marki, skoro klient i tak się znajdzie?
A szkoda, bo zawsze była następna okazja do spotkania ;(
Marka: Dacia
Model: Dokker
Silnik: 1.6 MPI 84 KM
Rocznik: 2014
Wersja: Ambiance Plus Pomógł: 55 razy Dołączył: 22 Lut 2015 Posty: 1601 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2018-09-10, 15:30
No ja bym się pisał z tym, że chyba ten późniejszy termin. Dziad w robocie już płacze "downo żeście już w sobota nie byli". Teraz i 22 bym to odbębnił i potem znowu pół roku spokoju.
Edit: Z resztą dopasuję się do większości jak jakaś będzie. Jakoś to pochytam.
Ostatnio zmieniony przez arczi_88 2018-09-10, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum