Do forum dołączyłem ponieważ oczekuję już na zamówionego Dustera, który ma pojawić się w PL w pierwszym tygodniu października. Zamówiłem wersję 1.6 Sce SiS Prestige doposażoną w podgrzewane fotele, Multicam View, bezkluczykowy dostęp, zapasowe koło, automatyczną klimę w kolorze szary comete. Dodatkowo moja żona zażyczyła sobie stopnie boczne, które ją "urzekły" w czasie jazdy próbnej (dostaliśmy je w gratisie od salonu). Mam nadzieję, że okaże się to dobry wybór.
Na dzień dzisiejszy mieszkam w bliskiej okolicy Rzeszowa ale pochodzę z Mazur. Już widzę, że z forum będę miał mozliwość zasięgnąć sporo praktycznej wiedzy. W miarę możliwości i posiadanej wiedzy napewno postaram się dołożyć coś od siebie.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum