jeśli ktosby potrzebował voucher na Pomorze chętnie podzielę się nim.
[ Komentarz dodany przez: laisar: 2019-11-20, 02:53 ] To jest temat wyłącznie do publikowania ofert wymiany voucherów - dyskusja nt programu jest w wątku http://www.daciaklub.pl/f...pic.php?t=12000.
Kolega od którego ja otrzymałem Voucher, powiedział mi dziś, że u niego również Voucher zniknął. Pisał wczoraj do Dacia.pl z prośbą o wyjaśnienie i otrzymał odpowiedź, że mają jakieś problemy z systemem, trwają prace związane z usunięciem usterki i przywróceniem dostępności voucherów. Nie określono jednak żadnego terminu.
Przyjmę voucher najlepiej z okolic warmińsko-mazurskiego ewentualnie północ mazowieckiego
mrk.jordan@wp.pl
poszedł na mail
kikiz [Usunięty]
Wysłany: 2019-01-06, 01:58
Cześć, gdyby ktoś dysponował Voucherem na Śląsk to chętnie przyjmę.
fabesko2 [Usunięty]
Wysłany: 2019-01-06, 17:22
Cześć. Dostałem voucher od jednego z forumowiczów, ale przy składaniu zamówienia w salonie powiedzieli, że kupon musi mieć datę do 31/01/2019. Dlatego ponownie proszę o voucher do wykorzystania w Trójmieście.
Ostatnio zmieniony przez fabesko2 2019-01-06, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Oddam voucher do wykorzystania do 31.01.2019r. najlepiej z okolic Zielonej Góry, ale reszta Polski też wchodzi w grę.
rysiek223 [Usunięty]
Wysłany: 2019-01-12, 13:43
Nie da się ja ostatnio miałem taką sytuację że w systemie widniało że wykorzystałem 3 vouchery za polecenie, dopiero po weryfikacji wyszło ze wykorzystałem dwa i dopiero po sprostowaniu renault uwolniono trzecie miejsce na wykorzystanie vouchera, zatem nie kombinuj b to nic nie da.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum