Wysłany: 2010-12-22, 21:48 Napis STEPWAY pasuje czy nie??
jako, że dziś nakleiłem proszę o opinie czy ma być tak jak jest czy może lepiej gdyby było obok SANDERO. bo jakoś nie jeśtem przekonany do wyboru strony ...
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy]
Wysłany: 2010-12-22, 22:29
Już nakleiłeś, chyba nie bedziesz zdzierał Ja bym nakleił powyzej napisu Sandero.
PS. Lubisz chyba naklejki - znaczek aluminiowy PL, fajny ale formalnie zbędny - masz go na tablicy rejestracyjnej.
Ostatnio zmieniony przez mekintosz 2010-12-22, 22:31, w całości zmieniany 2 razy
Ja bym nie naklejał ani Stepway, ani pl-ki, ale to tylko moje zdanie. Ogólnie może jestem upierdliwy, bo lubię jak jest w stanie fabrycznym wygląd zewnętrzny
Co prawda jeden mój znajomy powtarzał, że "symetria to piękno głupców", ale co tam: ja proponuję zerwać "PL", a jeśli już musi być "STEPWAY", to dać go na środek, pod przycisk otwierania klapy (:
Mogło być na środku, jak "D U S T E R" w Dusterze. Ale czcionka nie ta! Było już gdzieś na forum, więc mój post poleciał w kosmos, i teraz nie pamiętam, gdzie zdobyłem tę czcionkę New Tech, ale była w jakimś zestawie do IPhone'a, co śmieszniejsze, nazywała się całkiem inaczej, ale była .ttf i się drukowała (niektóre czcionki ładnie się wyświetlają, ale drukują całkiem inaczej).
I ja mam napis zrobiony tą czcionką z folii samoprzylepnej, ale gdybym wrzucił fotę, to musiałbym zamazać, najwyżej inicjał zostawić, bo to moje imię - taki zwyczaj jeszcze od 1985 - personalizacja...
Marka: Skoda
Model: Octavia Tour II
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2010
Wysłany: 2010-12-24, 14:36
jjmalin napisał/a:
ale PL musisz mieć naklejone np przy wjeżdzie na Słowacje ... ich nie obchodzi to ze masz na tablicy...
Pierwsze słyszę, na Słowacji?
Jesteśmy w UE i po to wszędzie są na tablicach flagi i kody krajów żeby ujednolicić oznaczenia poszczególnych krajów i nie naklejać swoich wynalazków - od bodajże maja 2006 mamy tzw. tablice UNIJNE - po to aby w każdym kraju nie było 100 rodzajów naklejek np. PL.
Jaka Twoi Słowacy maja podstawę prawna, skoro reguluje to prawo UE, a nie ich wymysły?
Ostatnio zmieniony przez marektbg 2010-12-24, 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum