Hej, miało być auto na koniec listopada a na dzień dzisiejszy mam tylko blachy ogarnięte i ubezpieczenie w dilerskiej cenie 899 zł + GAP, ale cóż czekamy dalej, autko już tuż tuż :) czekamy jeszcze tylko na opony :)
Przy odbiorze auta jeszcze kupię pakiet przeglądów EASY SERVICE na 5 lat/ 80 000 km.
Więcej zdjęć już wkrótce :D
Lubię się wyróżniać dlatego taki kolorek 😁 akurat u mnie w pracy nikt takiego nie ma 😂 poza tym mój ulubiony kolor także nie widziałam innej opcji w wyborze koloru 😊
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3954 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-12-12, 08:29 Re: Stepway Miśki
Miśka napisał/a:
Hej, miało być auto na koniec listopada...
Luzik, co tam parę dni... przynajmniej nie masz dwumiesięcznej obsuwy, jak u mnie
W tym czasie możesz poszukać jakichś ekstra dodatków... jak komplet zapasowych żarówek na przykład
stepwayka, to raczej salon mi buduje napięcie 😁 w poniedziałek telefon od nich, że papiery są i wgl można załatwiać wszystko no to myślałam, ze super już Dacią wyjadę, ale jak mi powiedzieli, że jeszcze auto nie gotowe, że czekają na opony zimowe...
Dymek, no fakt lepsze kilku dniowe opóźnienie, niż 2 mce chyba bym zwariowała 😂
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3954 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-12-12, 10:30
Nie wiem czy będziesz czasem parkować w "miejscach publicznych", pod marketami itp, ale jeśli tak- zainwestuj od razu w listwy ochronne na drzwi. Szkoda tak pięknego lakieru!
Też bym wziął przed rokiem ten niebieski, gdyby nie było wtedy limitowanego pomarańczowego.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2018-12-12, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Dymek, no parkowanie w miejscach publicznych jest raczej nie uniknione :D ok dzięki za radę poszukam czegoś :) oczywiście obowiązkowo jeszcze naklejka na rejestracje to już poczekam na jakiś zlot i u Marka kupię :P jak jeżdżę do pracy to codziennie widzę na parkingu pomarańczowego stepweya, fakt śliczny też, ale po tylu latach jeżdżenia pomarańczowym matizem kolor chce się zmienić :D
Belphegor, jeszcze jakiś tydzień poczekamy ☹ właśnie dostałam telefon, że mają problem z oponami zimowymi xd WSTĘPNIE umówieni jesteśmy na środę po odbiór auta xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum