Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1,5 dci 68 KM Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 250 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-10-22, 09:12
Witam kolegę z Białegostoku!
To w Białymstoku jeżdżą Logany??? No poza srebrnym MCV taksówką, który wieczorami w weekendy śmiga często po Lipowej. W mieście poniemieckich szrotów pewnie należysz do wyklętej grupy "myślących inaczej". Ale ja też się w Białym nasłuchałem jakie to g.. kupiłem i jeszcze za taaaaką kasę.
Pozdrawiam!
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Witam kolegę z Białegostoku!
To w Białymstoku jeżdżą Logany??? No poza srebrnym MCV taksówką, który wieczorami w weekendy śmiga często po Lipowej. W mieście poniemieckich szrotów pewnie należysz do wyklętej grupy "myślących inaczej". Ale ja też się w Białym nasłuchałem jakie to g.. kupiłem i jeszcze za taaaaką kasę.
Pozdrawiam!
HEJ.
Tak jeżdżą ,jest pare .
Ja mam czerwonego jedyny w mieście.
Co do komentowania auta to raczej widzę zazdrość tak,tak !!!.
Nawet znaczek ,logo zdjeli w nocy ale to nic!!!.
he najbardziej złośliwi są ci z BMW śmiech mnie łapie jak walczą aby być pierszymi na drodze a to im nie wychodzi oczywiście ze względu na tłok i umiejętniści.
HEJ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum