Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 


Poprzedni temat :: Następny temat
przeniesienie kontaktów z tel
Autor Wiadomość
Piotr Sokół 
Zielony listek


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1,3
Rocznik: 2019
Wersja: Prestige 5 os.
Dołączył: 10 Lip 2019
Posty: 2
Skąd: Legionowo
  Wysłany: 2019-07-10, 21:37   przeniesienie kontaktów z tel

Witam,
Jestem nowym posiadaczem Dacii Duster :)
Nie wiem jak poradzić sobie z wyświetlaniem na monitorze kontaktu telefonicznego. Pokazuje mi sam numer telefonu i zgaduj zgadula kto to...
jak zsynchronizować kontakty z telefonu z zestawem głośnomówiącym ??

z góry dzieki za pomoc
Piotr
 
Dymek 



Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor
Pomógł: 32 razy
Dołączył: 01 Cze 2017
Posty: 1638
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-07-10, 22:09   

Chodzi o wyświetlanie nazwy numeru, który do ciebie dzwoni? Jeżeli w telefonie masz kontakty zapisane w formacie międzynarodowym, to spróbuj usunąć te +48 z początku numerów. W poprzedniej wersji MNE tylko to pomagało...
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2019-07-10, 22:19, w całości zmieniany 1 raz  
 
laisar 
Moderator



Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2007
Wersja: Laureate 7 os.
Pomógł: 322 razy
Wiek: 43
Dołączył: 16 Wrz 2007
Posty: 16064
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-07-10, 22:19   

http://www.daciaklub.pl/f...pic.php?t=16619
 
Piotr Sokół 
Zielony listek


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1,3
Rocznik: 2019
Wersja: Prestige 5 os.
Dołączył: 10 Lip 2019
Posty: 2
Skąd: Legionowo
Wysłany: 2019-07-11, 18:15   

Laisar@ czytałem ten post ale to chyba nie o to chodzi aczkolwiek spróbuję sprawdzić dziekuję
 
Obywatel MK 



Marka: Dacia
Model: Duster II Blanc Glacier
Silnik: 1.6 SCe
Rocznik: 2019
Wersja: Prestige
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 10 Gru 2018
Posty: 570
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2019-07-11, 22:32   

U mnie pomogło przepisanie nr z pamięci google do pamięci telefonu i sparowanie tel. na nowo.
_________________
Browar domowy Mariampol
Ostatnio zmieniony przez Obywatel MK 2019-07-11, 22:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
Michał B24 


Marka: Dacia
Model: Sandero Stepway
Silnik: 0.9 tce
Rocznik: 2017
Wersja: Laureate
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 03 Mar 2017
Posty: 347
Skąd: Chwaszczyno
Wysłany: 2019-07-11, 23:08   

U mnie nie pomaga, numery sa kopiowane randomowo, miesci sie ich chyba jedynie 1000. A moj telefon posiada ich 5000. Wczesniej bylo 17 tysiecy, ale wyczyscilem nieuzywane.
 
Dymek 



Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor
Pomógł: 32 razy
Dołączył: 01 Cze 2017
Posty: 1638
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-07-12, 10:17   

Piotr Sokół napisał/a:
Laisar@ czytałem ten post ale to chyba nie o to chodzi aczkolwiek spróbuję sprawdzić dziekuję

Oczywiście zakładamy, że w ustawieniach bluetooth w telefonie masz włączone "Udostępnianie kontaktów" dla Media Nav Evolution?
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne