Marka: Dacia
Model: NOWY DUSTER 3
Silnik: 1,0 ECO-G
Rocznik: 2024
Wersja: Extreme 5-os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2015 Posty: 1252 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-07-27, 21:17
Oczywiście poprawiam , mówiąc ruskie strony, kiedyś dość szczegółowo Wolfa przetrenowali, wcześniej go ... od Koreańczyka /jak zwykle pod.. /.
Od mediapika też kiedyś zaczynałem i bardzo sobie ceniłem wkład jas_pik.
To poszukaj mojego tzw mediapika z żółtą kropką gdzieś ta z maja 2014 roku, to własnie było zbudowane na Wolfie
Masz na myśli ten post w , którym piszesz na końcu
"W zwiazku z włamaniem na moje konto z plikami na serwerze MEGA pliki zostały usuniete z serwera.
Jesli ktoś jest jeszcze zainteresowany uwolnieniem pozostaje bezpośredni kontakt poprzez PM "
?
Mam na myśli kopie moich plików ( udostępnione na różnych dziwnych stronach).
Linki do plików na chomiku o mega które udostępniałem za darmo na tym forum z prośba o dobrowolne datki na rozwój tego softu niestety stały się niewaktwyne bo pewnie komuś przeszkadzało . A wciąż na Allegro i OLX-ie sprzedawane sa za grubą kasę moje uwolnienia ,
Po kilku latach okazało się że datki spłynęły od łącznie około 20 osób i wystarczyły na zakup około 10 czteropaków najtańszego piwa.
A licznik ściągnięć plików uwolnień do MN1 zatrzymał sie na liczbie 14000 ściągnięć , zaś MN2 12000 pobrań.
Do dzisiaj zaś do mnie pukają osoby informując że ściągnęły uwolnienia za stron klubów CLIO/Laguny i innych do których nie mam dostępu z pretensjami dlaczego coś w sofcie nie działa.
Przykładem na to że każdy by chciał coś mieć ale wyłącznie za darmo jest tez zbiórka która ogłosiłem na uwolnienie MN3 . Na razie jeszcze nikt nie wpłacił nawet złamanego grosza :)
.
Mam na myśli kopie moich plików ( udostępnione na różnych dziwnych stronach).
Linki do plików na chomiku o mega które udostępniałem za darmo na tym forum z prośba o dobrowolne datki na rozwój tego softu niestety stały się niewaktwyne bo pewnie komuś przeszkadzało . A wciąż na Allegro i OLX-ie sprzedawane sa za grubą kasę moje uwolnienia ,
Po kilku latach okazało się że datki spłynęły od łącznie około 20 osób i wystarczyły na zakup około 10 czteropaków najtańszego piwa.
A licznik ściągnięć plików uwolnień do MN1 zatrzymał sie na liczbie 14000 ściągnięć , zaś MN2 12000 pobrań.
Do dzisiaj zaś do mnie pukają osoby informując że ściągnęły uwolnienia za stron klubów CLIO/Laguny i innych do których nie mam dostępu z pretensjami dlaczego coś w sofcie nie działa.
Przykładem na to że każdy by chciał coś mieć ale wyłącznie za darmo jest tez zbiórka która ogłosiłem na uwolnienie MN3 . Na razie jeszcze nikt nie wpłacił nawet złamanego grosza :)
.
Możemy się umówić, że zrobisz mi pakiet plików , który tylko przekleje ( o ile idzie) na pendriva i będzie to chodziło jak na filmie ,a ja ci zapłacę.
Za rozsądną cenę zgodzę sie na przedpłate byś nie myślał że chce cię oszukać.
Myślę, że w czasie , który potrzebuje, by to zrobić samemu więcej zarobie, a tobie zajmie to penie chwile.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum