Marka: Renault
Model: Captur
Silnik: 0,9
Rocznik: 2017 Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Lip 2018 Posty: 382 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2020-05-31, 19:55 Media Nav Toolbox błąd aktualizacji
Posiadam Media Nav Evo z softem 9.1.3. Po zalogowaniu się do programu toolbox i połączeniu z serwerem mam komunikat o bezpłatnej aktualizacji konfiguracji urządzenia /język/ 9.1
Po zaznaczeniu tylko tej aktualizacji mam komunikat wystąpił błąd. Jeżeli odhaczę tą aktualizację to mapy pobiera normalnie. Wcześniej pobrało mi uaktualnienie konfiguracji urządzenia do wersji 9.1 a od 2 dni pokazuje to co na załączonym zdjęciu. Czy ktoś może sprawdzić jak jest u Was. Może jest jakiś błąd na serwerze? Wcześniej nie było żadnych problemów z pobieraniem darmowej aktualizacji do wczoraj. Serwer i toolbox Renault.
Bez tytułu3.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 47,02 KB
Bez tytułu2.jpg
Plik ściągnięto 21 raz(y) 60,35 KB
Bez tytułu.jpg
Plik ściągnięto 46 raz(y) 87,44 KB
Ostatnio zmieniony przez gggg 2020-05-31, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Prawdopodobnie to błąd oprogramowania serwera . Zauważyłem to przy aktualizacji MN 3 w wersji 1.0.13.3. Serwer Toolbox pokazuje aktualizację a przy próbie instalacji na pendrive'a wywala błąd.
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3955 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-06-02, 09:18
Sprawdziłem dzisiaj- też mam 9.1.3. Wyskoczyły dwie aktualizacje konfiguracji urządzenia, druga z nich z dopiskiem (Język). Pierwsza się ściąga normalnie a przy tej z językiem wywala błąd. Zaznaczając chęć pobrania obu naraz również błąd. Czyli problem jest u źródła
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3955 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-06-05, 14:20
jas_pik napisał/a:
Dymek napisał/a:
Tyle co ciągłe poprawki do Windowsów.
Mały- miętki już nie wspiera od roku WinCE .
Jedyne poprawki ewentualnie muszą pochodzić od Renault
Pisząc "ciągłe poprawki do Windowsów" miałem na myśli aktualizacje jakie dostajemy np. do systemów naszych komputerów z WIN10. To tylko takie porównanie- jest tego mnóstwo, na pewno coś tam zmienia, ale my zazwyczaj tych zmian nie widzimy. Co nie znaczy, że nie warto tych poprawek wgrywać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum