Hej :) Wygrywałem ostatnio nowe mapy + zaktualizowane fotoradary - od tego czasu podczas jazdy kilkanaście razy wyświetlało mi się poniższe powiadomienie z dźwiękiem identycznym jak przy fotoradarze Co to może być i jak to wyłączyć? W miejscu w którym wyskakiwało nie było nic, ani fotoradaru, ani żadnych bramek itd.
W orginalnych mapach jest w ustawieniach parametr odnośnie limitów i ich przekraczania. Nie wiem jak sie nazywa ta opcja ale jak ja ją wlaczalem to bylo to dla mnie oczywiste co to jest. To co sie wyswietla to nie prędkość tylko limit na danej drodze. Czasem nawet bardzo dobrze zgadza sie ze znakami. Nieraz sie lapie na tym że jest wolnirj niz mi sie wydawalo i czesto jest to niestety prawda..
Hej :) Wygrywałem ostatnio nowe mapy + zaktualizowane fotoradary - od tego czasu podczas jazdy kilkanaście razy wyświetlało mi się poniższe powiadomienie z dźwiękiem identycznym jak przy fotoradarze Co to może być i jak to wyłączyć? W miejscu w którym wyskakiwało nie było nic, ani fotoradaru, ani żadnych bramek itd.
Obrazek
podaj namiary tego miejsca - miasto
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
@Adamerio - stawiam na bramownice viatola
gdybyś napisał w jakiej miejscowosci zrobiłes zdjęcie które zamieściłeś byłoby łatwo namierzyć co jest 900 m dalej
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum