Już kiedyś ktoś (laisar bodaj) rzucił linka do tego serwisu, ale mam takie pytanie - co o tym serwisie myślicie i czy z niego korzystacie?
Moim zdaniem jego popularność może pozytywnie wpłynąć na ceny paliw. Jeśli kierowcy będą tankować tam gdzie jest taniej, to stacje wyraźnie odczują, że niższa cena przyciąga klientów. A wtedy będą na to zwracać uwagę... ja w miarę możliwości staram się tam zerkać i aktualizować informacje.
p.s. To nie żadna reklama, nie mam z tym serwisem nic wspólnego :)
Marka: Opel
Model: Astra IV
Silnik: 1.7 cdti
Rocznik: 2011
Wysłany: 2009-10-02, 19:49
tego typu strony zależą od tych co zaglądają, im więcej użytkowników wpisujących aktualne ceny tym bardziej wiarygodna i miarodajna strona problem że nie wszystkim się chce i strona szybko robi się mało aktualna, kiedyś korzystałem z tej stron ale odkąd mam kuchenkę i tankuję tam gdzie mi się skończy to przestałem aż tak bacznie patrzeć na ceny Po za tym spotkałem się już kilka razy kiedyś z wpisywaniem specjalnie zaniżonej ceny
Kilka lat temu... robiłem program na palmtopy, który między innymi korzystał z takiej stronki (tyle, że w Stanach). Wtedy u nas cenypaliw dopiero startowały... a jak patrzyłem tak z rok temu, to już dla większości stacji dane są.
Ja w sumie sprawdzam tylko czasami kontrolnie, czego się spodziewać jak zajadę na stację, bo tankuję w kilku wybranych (Auchan Rumia / Auchan Gdańsk, kiedyś stacja przy makro w Przejazdowie (w weekendy)).
Auchan Rumia , ja tam niczego więcej nie zatankuję. Zatankowałem tam kiedyś LPG i przejechałem 20 % mniejszy dystans.
Lepsze promocje są na Shellu na obwodnicy pomiędzy Auchan Gdańsk a LukOil Matarnia.
Ostatnio zmieniony przez Mamert 2009-10-03, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum