Wysłany: 2021-04-28, 12:32 Nie da się wyjść z windows po uwolnieniu
Witam mam problem uwalniałem moją navi mn1 do wersji 4.1.0 i po zrobieniu tego zamiast ładować się radio nawigacja i tak dalej zawsze mi wchodzi do windows mimo wyciągniętego pendrive z plikiem NK. Jak to naprawić?
Marka: Dacia
Model: NOWY DUSTER 3
Silnik: 1,0 ECO-G
Rocznik: 2024
Wersja: Extreme 5-os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2015 Posty: 1252 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2021-04-28, 18:03
Pewnie nie poczekałeś z przeładowaniem MN. Za szybko , to nie nowy telefon tylko przedpotopowy procek. Gdzieś na takie przypadki jas_pik zapodawał plik ratunkowy. Wyszukaj w forum takie tematy były. A nie próbowałeś przeładowywać systemu jeszcze raz , przy włączonym silniku?
Plik ratunkowy w sumie nic nie dał. Wgrałem po nim uwolnienie od nowa i mapy dalej nie działało. Udało mi się wrócić do 4.0.6 to też uwolniłem i wgrałem mapy tez nic. Chyba uwalona nawigacja.
Ostatnio zmieniony przez Vaciak 2021-04-28, 23:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum