Wysłany: 2021-10-01, 16:47 Dacia Sandero 2021r keyless i problem z drzwiami
Witam, mam nową Sandero z tego roku i mam jeden problem. Mam ten system bez kluczykowy keyless i problem polega na tym, że mając otwarte tylne prawe drzwi nie mogę włączyć ani wyłączyć auta gdy jest zapalone. Gdy drzwi zamknę od razu mogę zrobić owe czynności. Czasami po otwarciu tych drzwi mam napis nie wykryto karty chociaż mam ją zawsze w prawej kieszeni czyli praktycznie blisko środka auta. To jaka wada, bo nie wiem czy dzwonić z tym czy poczekać na 1 serwis za rok czy mogę jakoś sam to rozwiązać?
Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez laisar 2021-10-01, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Marka: daćka
Model: sandero III stepway
Silnik: 1.0 12V TCe 100 KM LPG
Rocznik: 2021
Wersja: Comfort Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Sie 2021 Posty: 81 Skąd: stolyca
Wysłany: 2021-10-04, 20:27 Re: Dacia Sandero 2021r keyless i problem z drzwiami
dawtaj94 napisał/a:
Czasami po otwarciu tych drzwi mam napis nie wykryto karty chociaż mam ją zawsze w prawej kieszeni
O, żona zauważyła to samo. Będę musiał to potwierdzić przy jakiejś okazji jak będę szedł do jej samochodu. Zapytam o to w ASO przy pierwszej wymianie oleju, za niecałe 2 tygodnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum