Godzina czyszczenia tapicerki Vanishem i niestety zapach jak był tak jest.
Mieszkam w bloku, parkuję pod blokiem i nie mogę pozwolić sobie na zostawienie auta z otwartymi szybami, bo zaraz ktoś by sprawdził co się da wynieść...
Bardzo proszę o jakieś porady. Są jakieś kosmetyki samochodowe warte polecenia w tej sprawie ? Czy pozostaje tylko czekać aż wywietrzeje ?
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2009-05-14, 10:33
Jesli nie masz warunkow "przydomowych" na pozadne wypranie to chyba bez wizyty w pozandej myjni sie nie obejdzie. Choc, to tez nie daje gwarancji powodzenia. Kiedys (jeszcze w sienie) wylalem pol litra mleka na rzedni fotel i podloge. Wizyta w myjni i pozadne pranie jedengo i drugiego nie wiele dala. Druga tez. W koncu (bylo to lato) sam sie za to zabralem. Wyjalem fotel, i wykladzine z podlogi. Potraktowalem je plynem do czyszczenia karchera i myjka cisnieniowa. Pozniej dwa dni wystawy na sloncu i dopiero wtedy problem znikl...
Ostatnio mój szwagier dał auto do czyszczenia tapicerki. Wyniosło go to 50 zł, a ja myślałem, że zdjął pokrowce (bo na siedzeniach pojawił się wzorek i myślałem , że miał wcześniej ciemne pokrowce)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum