Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

 Ogłoszenie 
JEDNA SPRAWA = JEDEN TEMAT

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: laisar
2022-08-03, 19:24
Wymiana radia Dacia sandero ii 2015 na inna firmę
Autor Wiadomość
Agencior0008 
Zielony listek


Marka: Dacia
Model: Sandero
Silnik: 0.9
Rocznik: 2015
Wersja: Stepway
Dołączył: 03 Sie 2022
Posty: 1
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2022-08-03, 10:47   Wymiana radia Dacia sandero ii 2015 na inna firmę

Dzień doby, potrzebuje fachowej pomocy
Chce wymienić radio w swojej dacii
Znalazłem dobry model, ale nie mam pojęcia czy sam sobie poradzę czy potrzeba do tego serwisu. Radio jest nowe model
https://pl.aliexpress.com/item/1005002963353254.html

Czy montaż polega na wyciągnięciu starego radia wpięcia odpowiednio wszystkich kabelków
I gotowe czy potrzeba serwisu
 
DrOzda 



Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os.
Pomógł: 74 razy
Dołączył: 12 Maj 2010
Posty: 3404
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-08-03, 11:13   

Wymiana to ostrożne odpięcie maskownicy z zatrzasków i odkręcenie czterech śrubek o ile okablowanie jest plug&play. Ale weź pod uwagę że te wszystkie chińskie radyjka zawsze coś mają spieprzone czy to w sofcie czy w sprzęcie. Prędzej czy później wyjdą jakieś kwiatki.
 
jas_pik 



Marka: Renault
Model: Fluence Z.E.
Silnik: EV
Rocznik: 2012
Wersja: [Inna].[nie dotyczy]
Pomógł: 72 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3975
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-08-03, 12:28   

Masz w dziale posty o montażu innych radyjek poczytaj, koledzy tam kilka modeli róznych testowali. Moje doświadczenie z chinolami jest takie że za żadną cenę . Taniej cię wyjdzie MN3 a jest plug&play .
_________________
http://bit.ly/3n82hb8
 
Black Dusty 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6Sce4x4
Rocznik: 2018
Wersja: Prestige
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 28 Lis 2018
Posty: 645
Skąd: Śląsk

Wysłany: 2022-08-03, 13:37   

No i na ten nie wymienisz, bo:
" Przepraszamy, ten przedmiot nie jest już dostępny!" ;-)
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne