Co to za uszczelka tam przychodzi?? Jak na załączonym obrazku. Kupiłem juz dwie i żadna nie pasuje. Powiedziano mi również ze tam żadnego połączenia niebpowinno być
Tam best taki uszczelniacz wargowy - poproszę o przykład ogłoszenia albo numer części …
image0.jpeg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 125,47 KB
Ostatnio zmieniony przez girgi 2023-09-14, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 54 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2836 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2023-09-14, 23:19
Tej uszczelki nie ma w zamienniki. Kupowałem ja jakieś 5 lat temu w serwisie i pamiętam, że był problem z dobraniem tego i koszt około 30euro.
Dmucha ci tamtędy powietrze czy tylko się poci?
Jak tylko się poci delikatnie to to zostaw, bo po wymianie za 2miesiace będzie to samo. To taki urok 1.5 dCi..
Jak leje mocno olejem to przyjrzał bym się turbinie.
Jak dmucha to uszczelka do wymiany.
_________________ Rzeczy niemozliwe robie od reki, a na cuda trzeba dzien poczekac.
Ostatnio zmieniony przez shrek 2023-09-14, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Pociła się a po inspekcji okazało się ze połowy wargi uszczelniacza już niema… także widzę będę miał problemy
Wg pomiarów ma to mniej więcej wymiary 44x52x5.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum