Wysłany: 2024-03-05, 16:58 Zmiana logo startowego w MN3
Hej.
Jeżeli temat gdzieś był wyjaśniony to z góry przepraszam i proszę o przekierowanie. Bo ja znaleźć nie mogę .
Tematem jest MN3. Soft 1.0.15.3.21_r1. Przy uruchamianiu pojawia się dawne logo Dacii (otwieracz). Chciałbym, żeby pojawiała się animacja z nowym logo.
Widziałem w sieci, że ustawienie CMK $0E zmienia logo na takie właśnie. W moim sofcie nie ma tej konfiguracji.
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3966 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-03-09, 07:36
Przecież MN3 było montowane i pasuje tylko do modeli Dacii ze starym logo... Skąd pomysł na nowe logo na ekranie? Nie wiem - dla mnie taka grafika musi "grać" z logo, które widnieje na samochodzie
Przecież MN3 było montowane i pasuje tylko do modeli Dacii ze starym logo... Skąd pomysł na nowe logo na ekranie? Nie wiem - dla mnie taka grafika musi "grać" z logo, które widnieje na samochodzie
Przyczyna jest dokładnie taka jak piszesz :). Żona kupiła Spring’a po lifcie (z nowym logo). Ma w nim bieda radio. Kupiłem MN3 z logo otwieracza. I żeby optycznie wszystko grało trzeba je zmienić na nowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum