Witam dotychczas jeżdżę Sandero stepowy 2 0.9tce dobrze mi się tym jeździ ale potrzebuje większe auto. Tak się zastanawiam nad nowym Jooger a nie ukrywam chciałbym mieć automat a co za tym idzie jest tylko w hybrydzie i tak się zastanawiam idzie to za gazować tak jak to robią taksówkarze w Toyota tak mnie naszło taki pomysł. Jeździ może któryś osobnik Jooger hybryd czy lepiej wsiąść zwykłego eco-g z LPG bo jak bym brał to podstawową wersje essential plus dokupił bym czujniki tył oraz tempomat reszta mi nie potrzebna a wiem że tak się da zrobić. Gdyby ten mój Sandero miał większy bagażnik to bym go nie sprzedawał fajne auto do mojego przemieszczania się kręcenie się po mieście dojazd raz w tygodniu do pracy 75km i raz czy dwa razy w roku na wakacje do tego mi potrzebne auto tylko. Dodam jeszcze że te sandero co mam to kupiłem 3 lata temu ktoś oddawał i brał nowe i ja jak będę kupował nowe to taki samo nie będę brał tego auta tylko oddaje i nowe będę brał.
Napęd jako taki 1.6 hybrid 140 da się zagazować, bo ktoś to już robił na śląsku w Clio. Tyle, że Clio czy Captur mają miejsce na koło zapasowe w wersji hybrydowej. Niestety Jogger ma w miejscu zbiornika gazu (ECO-G) i koła zapasowego (110 KM) baterię i tłumik końcowy. Można to zobaczyć tutaj:
https://www.daciaklub.pl/...1847880#1847880
Ten Jogger, którego podlinkowałeś to nawet nie jest wizualizacja tylko sztucznie wygenerowany obraz przez AI. Siedzę w tym temacie już dość długo i w znajdowaniu błędów graficznych AI mam pewne doświadczenie. Wystarczy spojrzeć na relingi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum