Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 120 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 4113 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wczoraj 19:05 Nowa DACIA STRIKER
No i stało się- Dacia Striker, roboczo nazywana wcześniej C-Neo została zaprezentowana oficjalnie. Jest już na stronie Dacii: KLIK
Fizyczna premiera- czerwiec 2026. Dostępność- z początkiem roku 2027.
I cóż Wy na to?
Striker!.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 90,46 KB
Striker.jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 118,87 KB
Striker0.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 144,58 KB
Striker1.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 130,07 KB
Striker2.jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 213,04 KB
Ostatnio zmieniony przez Dymek Wczoraj 19:26, w całości zmieniany 3 razy
A ja doceniam auta z większym prześwitem. Jeżdżąc głównie po dużym mieście myślę, ze po tygodniu porysowałbym lub nawet naderwał zderzak na krawężniku, lub wjedzie do garażu. Co rewitalizacja,/remont ulicy osiedla to krawężniki wyższe - nie wiem kto to projektuje. Mnie ta nowa Dacia się bardzo podoba mimo ze wole kanciaki - jak mój Bigster . Striker przypomina mi koncept Audi Allroad A6 albo Subaru Outback, czyli duze rodzinne kombi o charakterystyce uterenowionej. Jeżeli będzie tylko 4x4 to super!
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum