Wysłany: 2024-11-26, 20:59 hak holowniczy duster III
Witam..Czy ktoś z forum podpowie na temat montażu haka holowniczego do daci duster III, z2024r ,może od początku właśnie znudził mi się duster drugiej generacji z 2018 r. postanowiłem kupić nowego dustera III z salonu 2024 i w salonie podczas konfiguracji za montaż haka Pani naliczyła mi 4,500zł. wydaje mi się dużo nie wiem jak jest z montażem czy przy montażu trzeba podcinać zderzak bo nie mogę znależć czy są dedykowane do tego,czy wymaga jakiejś głębszej kombinacji bo w duster II kupiłem haka dedykowanego z wiązką i założyłem sam na działce nawet bez zdejmowania zderzaka caly koszt 2,500 i około 2 godzin pracy, może ktoś montował to proszę o podpowiedz.
Cześć. Mam hak w DDIII z salonu - koszt 3600,- demontowany na kluczyk.Montaż w cenie.
Technicznie nie powiem czy coś podcinali. W pierwszej wersji chcieli założyć zwykły za 2600, a jak zapytałem czy demontowalny to wyszło jak wyżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum