Wysłany: 2008-07-18, 21:46 Wojaż po Polsce... skuterem
Firma Kingway zaproponowała mi, abym wraz z kolegami zrobił jej skuterami podróż po Polsce. Tournee rozpocznie się 1 sierpnia, będziemy spali pod namiotami, jednak będę w stałej łączności z Internetem, także co jakiś czas będę się pytał o możliwość noclegów . Planujemy taką trasę:
Siemianowice-Częstochowa-Opole-Wrocław-Poznań-Koszalin-Hel-Gdańsk-Mazury-Warszawa-Łódź i z powrotem do Siemianowic .
Ja będę jechał skuterem Kingway UFO, oczywiście odpowiednio przygotowanym.
Wyprawa ma zadanie dac nam frajdę i przygodę, Kingwayowi nowych klientów. Relacje z wojażu będę pisał co trzy dni, a po wyprawie będę pisał duży artykuł do paru gazet. Dla mnie to szansa na zdobycie nieco większej wiedzy o Polsce i kolejny wstęp do dziennikarstwa .
Oto skuter, na którym będę jechał .
M767016_2.jpg
Plik ściągnięto 106 raz(y) 64,11 KB
_________________ Italjet Formula
50 ccm
12 lat
wciąż jeździ , ale czy zajechałbym do Rumunii ?
Stawiam banany przeciwko dolarom, że to się nie uda jeśli idzie o naprawy - jedzie za wami furgon serwisowy? Znam produkty tej renomowanej chińskiej marki, niestety od tej gorszej strony. Ale tak czy siak wyprawa fajna, przygoda i to na czyjś koszt. Pogratulować i powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum