Kacapy raczej żalą się na to, co nie jest samym Dusterem, tylko co się do niego przylepiło.
Cytat:
Po wywołaniu dealera o ten samochód wyładowany z transportera, udał się do panny młodej, a jednocześnie wziąć dopa.
Też bym się udał do panny młodej. Bukw się uczyłem, ale już mi szkoda na nie oczu.
Poza tym ma syfa na matrycy i na każdym zdjęciu jest czarna kropa - z początku myślałem, że lakier tak obłazi.
Po wywołaniu dealera o ten samochód wyładowany z transportera, udał się do panny młodej, a jednocześnie wziąć dopa.
Też bym się udał do panny młodej.
Dopamina + bułgarski/ parchdon ukraiński ślad na podsufitce ?!
Twoja nie być rozumieć gugla tłumaczyć,
Nieprawdaż, Pozytronie (e+)
A tak swoja szosą, czym ten Dopa, yyy, Drugster był polewany? Kwasem?!
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2011-08-12, 19:01, w całości zmieniany 2 razy
Zachciało się siedzeń z koziej skóry, a teraz płacz - że pęka
Ciekawe, co oni na tych kanapach wyrabiali
Znaczek Renault, a tylna zawiecha z surowego żelaza rdzewieje - to się nie zdarza w autach robionych na Europę
Widzieliście zakompleksionych Azjatów
Ja też mam porysowane przyciski ryglowania - jak myślicie, wymienią mi na gwarancji
pr.JPG
Plik ściągnięto 128 raz(y) 19,99 KB
Ostatnio zmieniony przez eplus 2011-08-13, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum