Wysłany: 2017-12-01, 18:34 Modyfikacja czasu wyłączenia zasilania po wyjęciu kluczyka
Czy ktoś już próbował podchodzić do tematu modyfikacji czasu podtrzymania zasilania w samochodzie po wyjęciu kluczykyka ze stacyjnki, ewentualnie modyfikowania czasów po których automatycznie wyłączane jest podświetlanie na podsufitce oraz w bagażniku? Często mi się zdaża że potrzebuję podświetlenia na dłużej a komputer je wyłącza tak po ok 5 minutach. Da się to za pomocą ddt4all lub jakiegoś innego programu wydłużyć np. do 1h?
Ostatnio zmieniony przez norton1 2017-12-01, 19:30, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Logan MCV II Ph1
Silnik: 1.2 16v 73KM
Rocznik: 2015 120kkm
Wersja: Laureate Pomógł: 22 razy Dołączył: 21 Sie 2015 Posty: 639 Skąd: Poznań
Wysłany: 2017-12-02, 12:25
A z tyłu w MCV gdzie jest czujnik/włącznik? W zamku gdzieś? Bo w sumie by mi wystarczyło go nacisnąć jak arnold pisze, ale go nie widzę... (albo nawet podpiąć jakiś dodatkowy - ale nie wiem gdzie szukać)
Z tym, że norton1 pisze o całkowitym odcięciu zasilania po 5 minutach, a nie o wygaszeniu oświetlenia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum