Marka: Skoda
Model: Octavia Tour II
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2010 Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 399 Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2010-09-07, 12:19
Tak szczerze powiedziawszy, mimo, że nie jestem fanem urody Dustera to mogliby sobie oszczędzić takich chorych testów. Szkoda, że nie zrobią porównania do Honkera jeszcze. Nivą miałem okazję raz w życiu jechać i było to przeżycie raczej traumatyczne.
_________________ Teoria nie zrobi z nikogo praktyka :)
Do grupy AutoBild , i całej tej czerwonej gromady nalezy podchodzić z dużym umiarem w kwestii kształtowania sobie opinii. Godny uwagi Test Dustera jest w auto-świecie wydanie 4X4. Rzeczowo i naprawdę sporo zagadnień technicznych.
Polecam
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
mogliby sobie oszczędzić takich chorych testów. Szkoda, że nie zrobią porównania do Honkera jeszcze. Nivą miałem okazję raz w życiu jechać i było to przeżycie raczej traumatyczne.
Powoziłem kiedyś Nivą: Horror-Show ;-0
Moze by tak porównanko z Chevroletem Nivą, autem kóre ostatnio promował ostatnio Św Władimir od Gazu http://www.gm-avtovaz.ru/.../cars/featuresN
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Marka: FSO / TOYOTA
Model: Caro i Corolla
Silnik: 1.6GLE i 1.4VVTi
Rocznik: 1992 i 2001
Wysłany: 2010-09-09, 14:00
Jak AŚ walnie "porównanie" to można paść... Niva i Duster buahahah dwa światy, dwa całkowicie inne grupy docelowe. Niva to prawdziwe auto terenowe, Duster zdecydowanie nie a to że oba mają napęd na 4 koła? Suzuki Swift też może mieć napęd na 4 koła, czemu nie potestować go w terenie wraz z np Toyotą Landcruzerem ? Oba mają japońskie rodowody
Jak AŚ walnie "porównanie" to można paść... Niva i Duster buahahah dwa światy, dwa całkowicie inne grupy docelowe. Niva to prawdziwe auto terenowe, Duster zdecydowanie nie a to że oba mają napęd na 4 koła? Suzuki Swift też może mieć napęd na 4 koła, czemu nie potestować go w terenie wraz z np Toyotą Landcruzerem ? Oba mają japońskie rodowody
Cóż trzeba wyróżnić grupę pojazdów uterenowionych i superterenowych
Są istotne różice pomiędzy:
L-R Freelander, Range-Rover a Defenderem
M. G ("Gelanda") a GLK
SX4 i Jimny
Tarpanem/Honkerem a...
itp itd.
UAZ.jpg UAZ po tuningu: Podniesione zawieszenie alufelgi skóra, to z tyłu to chyba dojazdówka :-))
Plik ściągnięto 202 raz(y) 193,34 KB
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-09-09, 16:46, w całości zmieniany 2 razy
Przeoczyłem jedno: "produkty terenowe"
No bo przecież nie można tego czegoś (a fuj!) nawet nazwać samochodami, bo w języku niemieckim "Das Auto®" jest nazwą zastrzeżoną
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-09-10, 17:18, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum