Panowie, głównie zwracam się do klubowiczów z terenu województwa podkarpackiego, a mianowicie w dniu 29.12.2009 byłem na lotnisku Rzeszów Jasionka gdzie jakiś Pan( też kierowca Daci Logan) uszkodził mi zamek w klapie bagażnika. A wiem o tym bo z dość dużej odległości widziałem ze ktoś próbuje otwierać mój samochód ale po chwili odszedł do drugiego rzędu gdzie stała Dacia w takim samym kolorze, nie zareagowałem bo zanim doszedłem do samochodu i odkryłem ze zamek jest uszkodzony ów Pan odjechał z parkingu. Wiem że pomyłki się zdarzają można czasami się pomylić ale zwykłe przepraszam też chyba wypadało by powiedzieć. A dodam ze numery tamtej Daci zaczynały się od liter RNI
Pozdrawiam,
PMS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum