Konfigurowałem logana tak dla zabawy , naprawde jest piękny czerwony albo szary comete albo czarny. Przed zamówieniem długo się zastanawiałem czy sandero czy logan sedan. Opinia żony przeważyła. A tak naprawdę i sandero i sedan są fajne. Może w przyszłości będzie nowy model sedana to wtedy pomyślę o jego kupnie , a starsze już sandero oddam żonie.
Taka trochę mniejsza limuzyna
Ostatnio zmieniony przez Jarosław P 2010-03-06, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
Tak !!! DUSTER jest piękny ale trochę drogi jak dla mnie na dzień dzisiejszy. To auto terenowe i tylko z napędem 4x4 mnie interesuje , jazda po błocie albo w głębokim śniegu to jest frajda. Ale może za kilka lat będzie mnie stać ( jak PO w końcu dotrzyma obietnic i wprowadzi DRUGĄ IRLANDIĘ !!! )
Ostatnio zmieniony przez Jarosław P 2010-03-06, 23:01, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-03-06, 23:02
Jarosław P napisał/a:
jak PO w końcu dotrzyma obietnic i wprowadzi DRUGĄ IRLANDIĘ !!! )
Prędzej liczyłbym na wygraną w Totolotka albo innym konkursie/grze liczbowej itp... Póki co bliżej nam do grecji niż irlandi jeśli chodzi o stan finansów publicznych
Tak masz rację w tym kraju tylko wygrana nas ratuje , ale może nasze dzieci albo ich dzieci ... doczekają normalności ( boję się że nam braknie czasu )
Ostatnio zmieniony przez Jarosław P 2010-03-06, 23:44, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-03-07, 10:19
Jarosław P napisał/a:
Tak !!! DUSTER jest piękny ale trochę drogi jak dla mnie na dzień dzisiejszy. To auto terenowe i tylko z napędem 4x4 mnie interesuje , jazda po błocie albo w głębokim śniegu to jest frajda. Ale może za kilka lat będzie mnie stać ( jak PO w końcu dotrzyma obietnic i wprowadzi DRUGĄ IRLANDIĘ !!! )
Ja PO wprowadzi "drugą Irlandię" to znowu przesiądziemy się na "Syrenki" - to chyba najbardziej prawdopodobne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum