Na razie cieszę się nią w garażu - i latam załatwiam rejstrację.
Jak wreszcie wyruszę nią w drogę na pewno dostarczę fotki.
Autko jest super - nie nówka 2006, ale stan OK! 67tyś. na liczniku diselka to niewiele, odpala od pierwszego razu, a mój tatko siedzi od tygodnia w garażu i musi wszystko dopieścić. Zdziwiłam się kiedy wjechała do garażu - w porównaniu z Renówką mojego taty wygląda na olbrzyma. - Kocham duże auta.
Jeszcze tylko pokrowce i jakieś gumowe dywaniki i będzie cacuszko.
Dzięki Wszystkim za pozdrowienia- no moja Dacka przeszła dziś badania techniczne. Na stacji Pan powiedział, że pierwszy raz widział nie zażygane olejem autko i po dokładnych oględzinach stwierdził, że licznik na pewno nie był przekręcany. Prowadzi się fajnie - teraz czekam jeszcze na druk z izby skarbowej i do rejstracji. Elektryczne lusterko trzeba trochę recznie na siłę ustawić i muszę się oduczyć walić dzwiami i pokrywą bagażnika - jak w moim Poldku. Tatko wszystkie śrubki podokręcał,
Co do skrzydeł przydały by się, bo te śniegi są okropne. Renówka to mikrus przy Daćce. Przy moim wysłużonym Polonezie Atu także wydaje się większa, choć po zmierzeniu długości okazuje się nieco krótsza. Jest cicha w porównaniu do Poldka i mam nadzieję, że będzie służyła mi tak samo długo co Poldek, którego trochę mi szkoda, bo jest nadal sprawny i na chodzie. Nawet nie było z nim kłopotów aby wydostać się z zasp śnieżnych - jak czołg - w przód i w tył - śnieg przepchnął i pojechał.
czesc gosiaczek gratuluje zakupu mamy wszyscy nadzieje ze ten usmiech od ucha do ucha ci troszke zniknie z twarzy z racji pogody bo jak ci tak zostanie to troszke moze dziwnie wygladac;] ale przynajmniej na zlocie bedzie wiadomo ze ty to ty ;] zartuje oczywiscie;] i pozdrawiam . a wlasnie moze by ktos zorganizowal jakis zlot;] w jakas piekna sobote najlepiej z noclegiem ;]
Ostatnio zmieniony przez kufi79 2010-02-17, 19:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum