Auto Świat.
Jak jesteś w liście tematów w dziale "Przegląd artykułów w prasie i internecie" to podtytuł mojego postu podaje dokładne informacje o źródle.
Jasssne... MCV-ka znowu w autach małych / klasie B - i to nie przez przeoczenie, tylko wciśnięta tam roz(bez)myślnie, z pełną świadomością, że wcale tam nie przynależy. Cały AutoŚmiać... <<<:
Jak w ogóle można porównywać kombi MCV z Fabią??? Na parkingu obok mojej MCVki parkuje Fabia kombi i jak patrzę na te dwa samochody, to mam wrażenie że Skoda zmieściła by się do bagażnika mojej, oczywiście przy złożonej kanapie
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-03-28, 18:28
walther napisał/a:
Jak w ogóle można porównywać kombi MCV z Fabią??? Na parkingu obok mojej MCVki parkuje Fabia kombi i jak patrzę na te dwa samochody, to mam wrażenie że Skoda zmieściła by się do bagażnika mojej, oczywiście przy złożonej kanapie
Marka: Peugeot
Model: 807
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 2003 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 67 Skąd: Kraśnik
Wysłany: 2010-03-29, 12:26
walther napisał/a:
Ja nie protestowałem, co z czym zestawili - bo tak naprawdę można (uczciwie i rzetelnie) porównać właściwie wszystko ze wszystkim (nawet jacht z traktorem, choć wiele z tego nie wyniknie...).
Problemem jest "tylko" twierdzenie p. "redaktóra", że to "konkurenci z jednego segmentu" - a to jest kompletna bzdura!
Przecież np takie Mini ma wnętrze szerokości 130 cm - 10 cm mniej niż obaj pseudokonkurenci... (A o cenie i bagażniku nawet szkoda wspominać).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum