witam dzisiaj odebrałem dacia sandero stepway 1.5dci szary comete odrazu zciemniłem drakulkę na bosko dołożyłem owiewki heko przód i tył położyłem wosk wypolerowałem jeżdzi wygląda ja mały zadziorny kozaczek... właśnie pisze posta i popijam zimnym piwkiem no trezba w końcu oblać to nowe dziecko wygląda zajefajnie aha dołożyłem jeszcze spoiler tylni w kolorze nadwozia....
dzięki benny jak znajdę czas to wstawię ale powiem jedno zciemniłem lalkę po całośći wszystkie szybki na czarno plus pasek na przednią szybkę i........ ludziska na skrzyżowANIU Z NIEDOWIEŻANIEM patrzą daciaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jebitne autko a jeszcze pół roku temu myślałem o używce sprowadzonej nie bitej od niemieckiego emeryta.. pozdro
aż się łezka w oku kręci, jak czytam o pierwszych setkach, tysiącach...
Ja za moją Drakulką nie nadążam już - jednego dnia ma 15k, drugiego 20k, a teraz już wydaje się być tak niedaleko do 25k.
Gdzie się podziała Drakulka sprzed roku... Kobieta zmienną jest...
jeden dzień może leżeć w dowolnym odstępie czasowym podzielnym przez 24h od drugiego (miałem na myśli inny, nie kolejny)...
Ale coś w tym jest, że już się boję patrzeć na przebieg ogólny i od razu po włączeniu zapłony już gdzieś tam pojawia się spalanie średnie. A jak tak sobie spojrzę raz na tydzień to kurcze co tydzień cyfra tysięcy mi się zmienia ;(
witam. wszystkiego najlepszego dla forumowiczów dacia polska chciałbym się podzielić z wami radością z użytkowania dacii sandero stepway 1.5 dci autko zajefajne
trafny wybór naprawde extra
witam. wszystkiego najlepszego dla forumowiczów dacia polska chciałbym się podzielić z wami radością z użytkowania dacii sandero stepway 1.5 dci autko zajefajne
trafny wybór naprawde extra
Hej, jakieś fotki daj na forum, pochwal się daćką :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum