Wysłany: 2010-10-06, 10:06 Nowy właściciel Sandero pozdrawia!
Hej,
od niecałego tygodnia jeżdżę sobie Sandero 1.4 MPI i mam nadzieję, że przez następne kilka lat będę tak samo zadowolony, jak przez te kilka dni. Kupiłem, bo potrzebowałem taniego i bezawaryjnego auta na dojazdy do pracy (czasem 6 km, czasem 30 km, czasem więcej), mam nadzieję, że Sandero spełni te wymagania.
Wcześniej miałem 12-letniego Opla Corsę B i muszę powiedzieć, że Sandero miło mnie zaskoczyło. W końcu coś widzę na drodze - siedzi się wysoko, widoczność jest dobra, lusterka większe, niż w Oplu. Wygłuszenie auta jest bardzo przyzwoite. Firmowe radio i firmowe głośniki bez zarzutu - audiofilem nie jestem, ale lubię sobie posłuchać drum-n-bass czy hiphopu na podkręconych basach i problemów nie zauważyłem. Zawieszenie - ja wiem, nowe auto, ale w porównaniu z Oplem (na nowych amortyzatrach) - bajka. Plus - jest nowy. Nooowy. Czyli mam nadzieję, że ze 3 - 4 lata absolutnego spokoju z autem sobie kupiłem.
Także, z tego miejsca witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum