- bardzo ciekawym dokonań autora, oj, bardzo... Niechybnie: "ahrtysta" <;
(Oczywiście: żadne auto, w tym Sandero, nie musi się podobać - ale wypadałoby się jednak zdecydować co do oceny, bo "brzydkie" z definicji nie jest "nudne"...).
Ostatnio zmieniony przez laisar 2010-06-13, 00:01, w całości zmieniany 1 raz
hmmm... nie rozumiem do czego autor zmierza.
Akurat tył samochodu jak i wewnętrzne (tandetnie wyglądające) klamki mi się nie podobają, co do przodu - duże światła oznaką, że samochód jest familijny? Można by się kłócić (szczególnie wersja Black Line czy Stepway).
Wracając do tyłu i świateł nadal mam wrażenie, że tył zarówno w Loganach jak i Sandero jest najbardziej niedopracowanym elementem.
Zarówno drzwi jak i maska są "powygniatane", więc autor chyba widział ten samochód tylko na zdjęciach, bo jedynym w miarę prostym elementem jest... tylna klapa.
Z założenia miał to być samochód na nierówne drogi więc trudno dopatrywać się sportowej nuty.
Moich znajomych często zaskakuje wygląd mojego samochodu (bo spodziewają się właśnie czegoś takiego jak to autor opisał).
Ostatnio zmieniony przez czaju 2010-06-13, 10:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum