Mam pytanie czysto teoretyczne
Czy można wymieć fotele z Sandero, Logan, MCV, Duster na inne z Modeli Renault lub Nissana
Czytam że niektórzy narzekają na brak ustawień fotela w samochodach Dacii,
Chodzi mi o kompleksową wymianę foteli czyli wszystkie przód i tył
Wiem wiem ale ja zawsze tak pod górkę
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Jak się człek uprze, to właściwie wszystko można przerobić... (;
Diabłeł, oczywiście, siedzi w szczegółach - może się okazać, że dostosowanie mocowań wymagać będzie dorabiania dodatkowych elementów i całość będzie skomplikowana i nieefektywna.
Jak masz coś konkretnego na myśli - to nie pytaj, tylko po prostu pomierz, od razu większość wątpliwości powinna się wyjaśnić.
Ale na pewno można zapomnieć o bocznych poduchach - muszą być dopasowane kształtem do nadwozia, inaczej to śmierć w oczach...
Marka: Dacia
Model: Sandero III Stepway
Silnik: 1.0 TCe LPG
Rocznik: 2021
Wersja: Comfort Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Wrz 2007 Posty: 350 Skąd: Częstochowa, Polska
Wysłany: 2010-06-14, 19:41
Myślę, że wymiana na fotele np. z Megane I czy Clio II nie powinna nastręczać problemów. Najlepiej zajrzeć do tych aut, pomierzyć, pooglądać i wysnuć wnioski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum