Wysłany: 2010-07-03, 21:42 Odkształcenie tylnego zderzaka przy wydechu
Ponieważ planują założenie plastików na tylny i przednik zderzak zajrzałem tam wczoraj i trochę się zdziwiłem tym, jak plastik wygląda przy rurze wydechowej.
Jej wylot jest skierowany bezpośrednio na zderzak i wygląda na to, że pod wpływem wysokiej temperatury spalin doszło do odkształcenia (wybrzuszenie w stronę ziemi, wyraźnie widzialne od dołu z tyłu auta) w tamtym miejscu.
Nie wiem czy nie będzie przez to kłopotów z założeniem plastikowej nakładki i w związku z tym pytanie - czy takie odkształcenie kwalifikuje się Waszym zdaniem do wymiany na gwarancji ? Nie chcę mieć za jakiś czas sytuacji takiej, że kupionej nakładki nie mogę zamocować, bo wygięcie zderzaka mi na to nie pozwala...
Jutro zrobię zdjęcie i pokaże co i jak, bo nie jestem pewien czy wystarczająco explicite się wyraziłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum