Wysłany: 2010-07-05, 08:35 Pozdrawiam z Trójmiasta i witam wszystkich :)
~Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dołączam do grona posiadaczy Dacii:) w piątek odbieram z salonu sanderkę black line :)))) mam nadzieję,że bedzię to dobry zakup,bo nawet nie zrobiłam jazdy próbnej chyba kota w worku nie kupiłam ??
Pozdrawiam z gorącego Trójmiasta!
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-07-05, 10:03
Witaj. Nie, nie kupiłaś kota w worku. Będziesz bardzo zadowolona. Ja przyznam się szczerze tez żadnej jazdy próbnej Sandero nie zrobiłem - zamówiłem, zapłaciłem, czekałem, a teraz cieszę z jazdy dużą, wygodną i ładna furą.
Witajcie :) właśnie poczytuję forum i czas oczekiwania podobno się wydłuża....facio z salonu mówił,że w zeszłym tyg. już dotarła do PL i jest na składzie celnym, jutro mamy wypełniać formalności, w środę przypuszczanie po blachy i w pt mają mi ją wydać! oby!!!
Ostatnio zmieniony przez emka 2010-07-05, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum